syyskuu 27, 2018

Lokakuussa napsit bonusrahaa keikkailemalla vammaispalveluissa

Napsi työkeikkoja – napsi bonusrahaa!

Lokakuussa käynnistyy Seuturekryssä bonuskampanja. Mitä enemmän teet keikkaa, sitä enemmän saat palkkaa ja vielä lisäksi bonusta. Kun teet lokakuun aikana vähintään 15 erillistä keikkaa vammaispalveluiden parissa, saat bonuksena noin yhden keikkapäivän palkan (100 euroa).

Varaa työtarjottimelta sinulle sopivat keikat tai tallenna sähköiseen kalenteriisi varma saatavuutesi jo tänään. Bonuksen saanti edellyttää, että olet ottanut vammaispalveluista vähintään 15 erillistä keikkaa automatiikan kautta ja ne ovat toteutuneet lokakuun aikana. Katso videot työtarjottimesta sekä varmasta saatavuudesta eli ohituskaistasta.

Paljon erilaisia töitä vammaispalveluissa

Seuturekryssä on paljon töitä tarjolla vammaispalveluissa. Seuturekryn kautta voit tehdä töitä mm. Rinnekodissa, Neuroliitossa ja Etevassa. Töitä vammaispalvelun parissa on tarjolla myös monessa kunnassa ja kaupungissa. Katso missä kaikkialla voit työskennellä vammaispalvelun parissa.

”Kehitysvammaiset ovat tähänastisen työurani aidoimpia ja iloisimpia asiakkaita.” – Anna Jukantupa, Melba-Rinnekoti, Tampere Melba-Rinnekodin esimies Anna Jukantupaa kiitellään usein siitä, että hän tekee tärkeää mutta raskasta työtä. Hänelle itselleen kehitysvammaiset ovat ehdottomia suosikkiasiakkaita sosiaalihuollon alalta. Sijaiset otetaan Jukantuvan mukaan hyvin vastaan, sillä heille asiakas voi kertoa oman elämäntarinansa, yhä uudelleen ja uudelleen.

Lisää kiinnostavia tarinoita