huhtikuu 19, 2018

Pori valitsi Seuturekryn kumppanikseen

”Ei huono”, kuten porilaiset tyylilleen uskollisesti totesivat.

Porin perusturvalautakunta päätti maaliskuussa yksimielisesti, että antaa jatkossa lyhytaikaisten sijaisten hankinnan Seuturekryn hoidettavaksi. Tämä merkitsee viidenneksen lisäystä Seuturekryn nykyiseen volyymiin.

Kasvu on suuri, mutta jo tällä hetkellä pyöritämme valtavaa määrää työtunteja: viime vuonna rikottiin kaikkien aikojen ennätys, kun sijaiset tekivät Seuturekryn kautta peräti miljoona työtuntia.

– Nyt pääsemme näyttämään, mihin palvelumme todella pystyy. Emme ole mikään pelkkä ”rekryfirma”, vaan palvelu sisältää kaiken alkaen seudullisesta oppilaitosyhteistyöstä aina jatkuen siihen, että keikkatyöntekijämme voivat hyvin, sanoo Seuturekryn asiakkuusjohtaja Bia Kaski.

– Työmme Porissa tulee näkymään myös tuleville asiakkaille entistä selkeämpänä ja parempana palveluna, Kaski sanoo.

Erityisesti lyhytaikaisten sijaisten rekrytointi aiheuttaa perusturvan esimiehille runsaasti työtä. Työsopimusten laadinta palkkaohjelmaan ja palvelussuhteen hallinta vie paljon esimiesten aikaa.

Kaikki tämä syö esimiesten työajasta pahimmillaan 70 prosenttia – siis yli kolme työpäivää viikossa!

Seuturekryn toimitusjohtaja Jaana Jantola odottaa yhteistyötä Porin kanssa innolla. Valmistelut ovat jo hyvässä mallissa.

– Tavoitteenamme on auttaa asiakasorganisaatiota: Kun me hoidamme sijaishankinnan, vapautuu työaikaa muuhun käyttöön, kuten lähiesimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen.

Alkuvuoden aikana Seuturekryn kumppaneiksi ovat Porin lisäksi lähteneet Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö, Neuroliitto, Palvelutalot Pomarkun Tilkkutäkki ja Hämeenlinnan erityisasuntosäätiö.

Olemme mukana Porin superkesässä!

Asuntomessut, Pori Jazz Festival ja SuomiAreena kuuluvat tänä vuonna Porin kesään. Me olemme siellä, missä tapahtuu: Seuturekry nostaa yhteistyökumppaneiden kanssa SuomiAreenan lavalle tulevaisuuden työkulttuurin keskiviikkona 18.7. Löydymme myös toripaikalta SuomiAreena-rannasta, sekä MTV-lavalta.

Poikkea juttelemaan!

Lisää kiinnostavia tarinoita