marraskuu 30, 2018

Seuturekrystä tulee Sarastia Rekry Oy

Seuturekryn emoyhtiö KuntaPro Oy sekä Kunnan Taitoa Oy ovat vahvistaneet yhdistymisensä yhtiökokouksissaan 29.11.2018 Talous- ja henkilöstöhallinnon suuryritys Sarastia Oy aloittaa toimintansa 1.5.2019. Seuturekrystä tulee samassa yhteydessä Sarastia Rekry Oy.

Yhdistymisessä muodostuu Suomen suurin talous- ja henkilöstöhallinnon yritys Sarastia Oy, joka työllistää runsaat 800 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto yltää 88 miljoonaan euroon, ja sillä on noin 240 omistajaa, jotka ovat kuntia, kuntayhtymiä sekä muita julkisia organisaatioita.

”Fuusio antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme paremmin, pystymme tarjoamaan heille nopeammin uusia palveluita ja voimme tehokkaammin hyödyntää uutta teknologiaa ja osaamista asiakkaidemme hyödyksi”, kertoo Seuturekryn toimitusjohtaja Jaana Jantola.

”Uuden yhtiön muodostuminen tarkoittaa vahvempia hartioita kasvuun. Siirrymme nyt aidosti valtakunnalliseksi toimijaksi ja koko toimialan suunnannäyttäjiksi”, jatkaa Jaana Jantola.

 

Seuturekryn uusi sisaryhtiö Onvire Oy aloittaa 1.2.2019

 

Sarastia-konsernilla tulee olemaan kolme tytäryhtiötä. Sarastia Rekry ja Sarastia Perintä tarjoavat omistajille henkilöstöpalveluita sekä perintäpalveluita. Kolmas on jo 1.2.2019 toimintansa aloittava Onvire Oy, joka palvelee jatkossa sellaisia julkisen ja kolmannen sektorin asiakkaita, jotka eivät ole konsernin omistajia. Seuturekry Oy, KuntaPro Oy, Kunnan Taitoa Oy ja Kunta Perintä Oy nimet ovat käytössä 1.5.2019 saakka.

Onvireen siirtyy seitsemän asiakasta Seuturekrystä. Yksi siirtyvistä asiakkaista on Rinnekoti-Säätiö. ”Yhteistyö Seuturekryn kanssa on toiminut avoimesti ja hyvin. Emme voisi kuvitella luopuvamme tähän saakka tehdystä yhteistyöstä.”, kertoo Rinnekoti-Säätiön palveluliiketoiminnan johtaja Leila Rutanen.

Lisää kiinnostavia tarinoita