Löydä parhaat osaajat

Yli 50 prosentille Seuturekryn työntekijöistä maksetaan kokemuslisää. He ovat pitkän linjan ammattilaisia - sinun käytössäsi.

Ota yhteyttä

Uusimmat onnistumiset

Asiakkaat kertovat

Riihimäki laajentaa varhaiskasvatukseen

”Kaupunki lähti sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa kokeilemaan Seuturekryn sijaispalvelua ja nyt sitä laajennetaan varhaiskasvatuksen puolelle”, kertoo Riihimäen kaupunginjoht...

Lue lisää

Pohjois-Satakunnassa palvelu lisäsi jaksamista työpaikoilla

"Esimiesten ja työntekijöiden ei enää tarvitse venyä äkillisten sairaslomien vuoksi. Esimiehiltä vapautuu merkittävä määrä työaikaa, jonka voi käyttää esimerkiksi yksikön työtehtävie...

Lue lisää

1, 2, rekrytoitu!

Itse tehty vai kumppanin tekemä?

70 prosenttia lisää työaikaa

Esimiehiltä kuluu 35-70% työajasta sijaisten hankintaan. Oman siivunsa vievät sijaistyöntekijöiden haastattelut, työsopimusten teko, työtodistukset, sairausloma-asiat, työterveyshuolto ja työtapaturmat. Kaikki tämä aika on pois esimiehen varsinaisista työtehtävistä.

1.

Rekrytoinnin uusimmat välineet

Otamme vastaan sijaistilauksia 24/7. Automatiikka yhdistää parhaimmillaan työntekijän työtehtävään kahdessa sekunnissa. Työntekijärekisteri vastaa tietosuojan uusimpiin vaatimuksiin.

2.

Iso määrä osaajia käden ulottuvilla

Tilastojemme mukaan keikkatyöntekijän työssäkäyntialue ulottuu 50 kilometrin päähän hänen kodistaan. Seuturekry kokoaa alueen osaajat yhteen. Kun tekijöitä on paljon, on todennäköistä, että joku heistä pääsee paikalle pelastamaan tilanteen.

3.

Yksi tarina – kaksi puolta

Kokemuksia Seuturekrystä

Ota meihin yhteyttä

jatketaan keskustelua palveluistamme

Ota yhteyttä