Keikkaa pukkaa – keikkastartti Isossakyrössä

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai opiskelija, tule töihin! Isonkyrön kunnan ikäihmisten palvelut ottavat käyttöönsä Seuturekryn sijaispalvelut 4.3.2019 alkaen.

Keikkatöitä on runsaasti tarjolla sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä opiskelijoille Isonkyrön kunnan ikäihmisten palveluissa.

Tule kuulemaan lisää keikkastarttiin! Voit tutustua paikan päällä Seuturekryn työnhakujärjestelmään, josta voit valita sinulle sopivat työvuorot ja mieleisesi työyksiköt reaaliajassa. Vapaana olevien töiden selailu ja varaaminen käy kätevästi myös kännykällä.

ENNEN KEIKKASTARTTITAPAHTUMAA:
1. Tallenna tietosi ja opinto- ja työtodistuksesi sähköiseen työnhakujärjestelmäämme osoitteessa www.seuturekry.fi. Voit myös ottaa kopiot todistuksistasi mukaan keikkastarttitapahtumaan.
2. Ilmoittaudu keikkastarttitapahtumaan puhelimitse 03 621 3900. Tule keikkastarttitapahtumaan ja aloita keikkatyöt vaikka heti!

KEIKKASTARTIT:
– Keskiviikkona 20.2.2019 klo 14:00 ja 17:00 Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö (Kunnanvaltuustosali)

Huom! Mahdollista nopea työn aloitus tallentamalla opinto- ja työtodistuksesi sähköiseen järjestelmäämme ennen keikkastarttitapahtumaa. Kaikille työntekijöiksi ryhtyville tehdään henkilökohtainen sopimus sijaispalvelurekisteriin liittämisestä.

Lisää kiinnostavia tarinoita