Keikkaa pukkaa -keikkastartti Porvoossa

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai opiskelija, tule töihin! Porvoon kaupungin ikäihmisten palvelut ottavat käyttöönsä Seuturekryn sijaispalvelut 29.1.2019 alkaen.

Keikkatöitä on runsaasti tarjolla sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä opiskelijoille Porvoon kaupungin ikäihmisten palveluissa, koti- ja asumispalveluissa sekä Rinnekoti-säätiön vammaispalveluissa.

Tule kuulemaan lisää keikkastarttiin! Voit tutustua paikan päällä Seuturekryn työnhakujärjestelmään, josta voit valita sinulle sopivat työvuorot ja mieleisesi työyksiköt reaaliajassa. Vapaana olevien töiden selailu ja varaaminen käy kätevästi myös kännykällä.

ENNEN KEIKKASTARTTITAPAHTUMAA:
1. Tallenna tietosi ja opinto- ja työtodistuksesi sähköiseen työnhakujärjestelmäämme osoitteessa www.seuturekry.fi. Voit myös ottaa kopiot todistuksistasi mukaan keikkastarttitapahtumaan.
2. Ilmoittaudu keikkastarttitapahtumaan puhelimitse 03 621 3900. Tule keikkastarttitapahtumaan ja aloita keikkatyöt vaikka heti!

KEIKKASTARTIT:
– Keskiviikkona 16.1. klo 14 ja 17 Omenamäen palvelukeskus kokoustila Silva, Tulliportinkatu 4.

– Torstaina 7.2. klo 14 ja 17 Näsin terveyskeskus kokoushuone Flora, Askolinintie 1 A.

Huom! Mahdollista nopea työn aloitus tallentamalla opinto- ja työtodistuksesi sähköiseen järjestelmäämme ennen keikkastarttitapahtumaa. Kaikille työntekijöiksi ryhtyville tehdään henkilökohtainen sopimus sijaispalvelurekisteriin liittämisestä.

Lisää kiinnostavia tarinoita