Keikkaa pukkaa Keravalla – rekrytointitapahtuma

Hoi sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset! Nyt on lähihoitajille ja sairaanhoitajille töitä tarjolla Keravan kotihoidossa, ikäihmisten palveluissa ja terveyskeskussairaalassa, sekä lähihoitajien ja sairaanhoitajien lisäksi sosionomeille Etevan, Rinnekodin ja UVPS:n vammaispalveluissa!

Keravan kotihoidon yksiköt aloittavat käyttämään Seuturekryn palveluita lyhytkestoisten, alle 3 kk kestävien sijaisuuksien täyttämisessä 17.9. alkaen. Kaikki keikkatyöt tulevat siis jatkossa Seuturekryn kautta.

Tule kuulemaan lisää rekrytointitapahtumiin. Tapahtumien aikana saat tietoa yksiköistä, joissa voit työskennellä, ja kerromme keikkailun mahdollisuuksista.

Rekrytointitapahtuma:
6.9.2018 klo 10, klo 13 ja klo 16 Hopeahovissa, Metsolantie 4, 04200 Kerava

Huom! Kaikille työntekijöiksi ryhtyville tehdään henkilökohtainen rekisteröitymissopimus paikan päällä. Jos osallistujamäärä on suuri, voi tapahtuma kestää yli ilmoitetun ajan.

Miten keikkailu käytännössä toimii?

1. Tallenna tietosi sähköiseen työnhakujärjestelmäämme osoitteessa www.seuturekry.fi.
2. Tule rekrytointitapahtumaan ja ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi. Ennakkoilmoittautuminen tapahtumiin puh. 03 621 3900.
3. Juuri sinulle sopivat työvuorot ja mieleisesi työyksiköt ovat valittavissa reaaliajassa työnhakujärjestelmässä. Voit myös tallentaa ajankohdat, joina voit tehdä töitä, ja automatiikka kiinnittää sinut avautuviin työtarjouksiin. Vapaana olevien töiden selailu ja varaaminen käy kätevästi myös kännykällä.