Keikkaa pukkaa Porissa – rekrytointitapahtumat

Hoi sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset! Nyt on lähihoitajille ja sairaanhoitajille töitä tarjolla Porin terveyskeskusvastaanotoissa, neuvoloissa, hammashoidossa sekä mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Haussa on myös osastosihteereitä ja tekstinkäsittelijöitä terveys- ja sairaalapalveluihin.
 
Tule kuulemaan lisää rekrytointitapahtumiin. Tapahtumien aikana saat tietoa yksiköistä, joissa voit työskennellä, ja kerromme keikkailun mahdollisuuksista.
 
Rekrytointitapahtumat:
19.9. klo 10, klo 13 ja klo 16 / SAMK, Satakunnankatu 23, 28130 Pori
 
Huom! Kaikille työntekijöiksi ryhtyville tehdään henkilökohtainen sopimus sijaispalvelurekisteriin liittämisestä paikan päällä. Jos osallistujamäärä on suuri, voi tapahtuma kestää yli ilmoitetun ajan.
 
Miten keikkailu käytännössä toimii?
1. Tallenna tietosi sähköiseen työnhakujärjestelmäämme osoitteessa www.seuturekry.fi.
2. Tule rekrytointitapahtumaan ja ota mukaan kopiot opinto- ja työtodistuksistasi. Ennakkoilmoittautuminen tapahtumiin puh. 03 621 3900.
3. Juuri sinulle sopivat työvuorot ja mieleisesi työyksiköt ovat valittavissa reaaliajassa työnhakujärjestelmässä. Voit myös tallentaa ajankohdat, joina voit tehdä töitä, ja automatiikka kiinnittää sinut avautuviin työtarjouksiin. Vapaana olevien töiden selailu ja varaaminen käy kätevästi myös kännykällä.
 
Lue lisää www.seuturekry.fi