Kuntamarkkinat

Työkulttuurin muutos alkaa näkyä. Viime päivinä on mediassa jälleen uutisoitu työvoimapulasta, joka koettelee muun muassa varhaiskasvatusta. Sama tilanne koskee myös laajemmin sosiaali- ja terveysalaa. Työlle ei löydy tekijää noin vain – työntekijöistä täytyy alkaa kilpailla.

Muutos on kääntänyt työelämän valtasuhteita. Julkisen sektorin toimijat käyvät kilpailua sekä toistensa että yksityisten palveluntarjoajien kanssa.

Olemme lähteneet kehitystyöhön, jonka päämääränä on joustava ja helposti saatavilla oleva työ. Sosiaali- ja terveysalan osaajista kannattaa käydä kilpailua.

Seuturekry tuo robotit Kuntamarkkinoille

Asiakkaamme tarvitsevat parhaat työntekijät vaivattomasti ja nopeasti – päivästä tai kellonajasta riippumatta. Seuturekry vastaa tarpeeseen automatiikan ja robotiikan avulla.

Tietoiskussamme sukelletaan robottien maailmaan: miten robotit toimivat saumattomasti osana jokapäiväistä työtämme? Seuturekryn tietoisku torstaina 13.9. klo 9:30 tilassa A3.3. Tule kuulemaan, miten robotit työskentelevät tehokkaasti osana henkilöstöhallinnon jokapäiväistä työtä.

Seuturekryn löydät Kuntamarkkinoilta 12.-13.9. K-kerroksesta osastolta J7. Nähdään Helsingissä!

Lisää kiinnostavia tarinoita