Seuturekry goes SuomiAreena

Porista löydät heinäkuussa SuomiAreenan, Pori Jazz Festivalin, Asuntomessut – ja tietysti myös meidät!

Seuturekryn 10 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi haluamme nostaa tulevaisuuden työkulttuuria ja työn uusia muotoja yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Olemme huomanneet, että yhä useampi sote-työntekijä kaipaa vakityötä enemmän joustavaa työsuhdetta – työtä, joka joustaa elämäntilanteen mukaan ja antaa liikkumavaraa. Seuturekryn noin 3700 työntekijästä lähes 40 prosenttia keikkailee päätyönään. He ovat kovan luokan ammattilaisia, jotka voisivat halutessaan valita myös vakituisen työsuhteen. Vakikeikkailijat ovat kuitenkin valinneet toisin – heille työ on elämää varten.

Mitä tämä asennemuutos merkitsee työnantajille?

Sosiaali- ja terveysalan parhaat tekijät haluavat ja voivat itse valita, milloin, missä ja miten paljon he tekevät töitä. Julkisen puolen täytyy alkaa tosissaan pohtia, miten kilpailla näistä osaajista.

Mitä tulevaisuuden tekijät odottavat työnantajalta? Mikä saa heidät valitsemaan juuri sinut työnantajaksi?

Tule SuomiAreenaan kuuntelemaan Seuturekryn, YTK:n, Taloudellisen tutkimuskeskuksen ja Suomen mentorien yhteistyössä järjestämää keskustelua. Lavalle nousee mm. lähihoitajana keikkaileva Jani Laakso.

All young panel: Suuri duunipaljastus

ke 18.7.2018 klo 16:00 – 17:00
Puuvillan kauppakeskus

 

Mitä muuta?

  • ”Töitä ja tötteröitä” Seuturekryn torivartissa nuolaistaan ennen kuin tipahtaa. Mitä makuja tarjoilee keikkakiska ja montako makua mahtuu yhteen tötteröön? Porin torilla keskiviikkona klo 11-11.20.
  • Keikkakiska myös kanslaistoripaikalla. Kiskalla jaossa sekä töitä että tötteröitä. Luvassa myös päivittäin vaihtuvaa ohjelmaa. Tarkka sijainti ilmoitetaan pian!

Lisää kiinnostavia tarinoita