Pidämme huolta työntekijöistämme

Tarjoamme työntekijöillemme uudenaikaiset välineet keikkatöiden hakemiseen ja tietoa kunta-alalla työskentelystä.

Näin helppoa se on

NAPSI SÄHKÖISELTÄ TYÖTARJOTTIMELTA mieleisesi työvuorot helposti ja nopeasti, vaikka mobiilisti. Joka päivä tulee paljon uusia keikkoja tarjolle.

MERKITSE KALENTERIIN VALMIUTESI keikkailuun, niin saat automatiikan avulla itsellesi mieluisat työkeikat ensimmäisenä. Tallenna sähköiseen kalenteriisi ajankohdat, jolloin olet varmasti valmiina töihin. Muista merkitä myös ne ajankohdat, jolloin et voi työskennellä.

ENTÄS SE PALKKA?
Tallenna keikan jälkeen työtuntisi sähköisessä järjestelmässämme Serenettiin. Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa. Aikataulun palkanmaksuun löydät järjestelmän tiedoksi -välilehdeltä. Käytämme AVAINTES-sopimusta palkkauksessa.

Sote- ja terveydenhuollon toimikortti

Sote- ja terveydenhuollon toimikortti

Osa sijaisia tilaavista asiakastyöyksiköistä edellyttää sijaistyöntekijöiltä terveydenhuollon toimikorttia. Toimikortti voi olla mm. tapa kirjautua potilastietojärjestelmään. Kortti on henkilökohtainen ja luonteeltaan joko yleinen (terveydenhuollon ammattikortti) tai organisaation henkilöstökortti.  Toimikortti sisältää sirun, johon on talletettu terveydenhuollon sähköiseen asiointiin tarkoitetut todentamis- ja salausvarmenne sekä allekirjoitusvarmenne.

Yleisen terveydenhuollon toimikortin voi hakea mistä tahansa rekisteröintipisteestä ja se voidaan myöntää Valviran ylläpitämään terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki-rekisteri) rekisteröidyille terveydenhuollon ammattihenkilöille. Organisaation henkilöstökortti on organisaatiokohtainen ja se voidaan myöntää tarvittaessa muullekin ammattihenkilöstölle.

Hakija voi varata ajan soittamalla haluamaansa rekisteröintipisteeseen tai ajanvarauspalvelulla linkistä: http://vrk.ajapa.fi/th/. Rekisteröintipisteessä on käytävä henkilökohtaisesti.  Ammattihenkilökortin tilaaminen maksaa noin 50 euroa.

Kortin vanhentuessa sen voi uusia maksutta Väestörekisterikeskuksen nettipalvelussa: https://haevarmenne.vrk.fi

Lisätietoa ammattihenkilökortista sekä sen tilaamisesta ja käytöstä saa Väestörekisterikeskuksesta: www.fineid.fi

Ota mukaan rekisteröintipisteessä asioidessasi voimassa oleva henkilötodistus, passi tai 1.10.1990 jälkeen myönnetty ajokortti, esimerkiksi Kela-kortti ei kelpaa tunnistamisasiakirjaksi.

Paikkakunnasta riippuen kortti voi olla maksullinen (n. 15-30 eur) tai maksuton. Toimikorttiin voidaan liittää sen haltijan kuva, mutta se ei ole pakollinen.

Kaikissa rekisteröintipisteissä ei ole kuvausmahdollisuutta. Rekisteröintipisteeseen toimitettavan kuvan tulee olla sähköisessä muodossa.

Tartuntatautilaki

Potilas- ja asiakastyössä vaadittava suoja tartuntatauteja vastaan

Tuhkarokko-, vesirokko- ja influenssarokotukset tulee olla yli 65-vuotiaita hoitavilla henkilöillä. Toimialat, joita rokotussuojavaade koskee: koti- ja asumispalvelut, ikäihmisten palvelut, terveyskeskus ja vuodeosastot, neuvolat, vammaispalvelut, mielenterveys- ja päihdeyksiköt, perusterveydenhuolto, erikoissairaanhoito (ei välinehuolto, konekirjoitus, lääkekeskus, arkistot).

Lue tartuntatautilain usein kysytyt kysymykset.

Onko suojani kunnossa?

Mikäli sinulla on suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan ja tarvittaessa hinkuyskää vastaan ja otat vuosittaisen influenssarokotteen, tartuntatautilain edellyttämä suoja on olemassa.

Tämän jälkeen toimi seuraavasti, mikäli suojasi on kunnossa

  1. Kirjaudu järjestelmään. Valitse luvat ja taidot
  2. Lisää luvat ja taidot kohtaan: tartuntatautilain 48§:n mukainen soveltuvuus
  3. Lisää päivämäärä ja tallenna

Haluatko lähettää tietosi lomakkeella?

Ilmoita soveltuvuus lomakkeella.

Koulutukset

Lääkeosaamisen perusteet

Tarjoamme sijaistyöntekijöillemme mahdollisuuden LOVe-verkko-opiskeluun ja lääkehoidon osaamisen tenttimiseen verkossa Seuturekryn valvomana.

LOP – lääkehoidon osaamisen perusteet

Koulutus on tarkoitettu sijaistyöntekijöille, joilla

  • on aiempi lääkehoitokoulutus suoritettuna esim. osana tutkintoaan
  • on edellisestä koulutuksesta kulunut yli 5 v.
  • on poolitettuna yksiköitä, joissa lääkehoitokoulutus vaaditaan
  •  ei ole vakituinen työ hoito- tai hoiva-alalla muualla

Sairaanhoitajan lääkehoidon osaaminen

  • LOP + iv + GER + APO

MiniLOP – lääkehoidon osaamisen perusteet kouluttamattomalle

  • Lääkehoidon teoriaosuus

Tarjoamme suoritusmahdollisuuden erityisesti hoitoalan ammattilaisille, jotka tekevät hoitoalan työnsä pääsääntöisesti Seuturekryn kautta.

Kun tentti on suoritettu hyväksytysti, Seuturekry vastaa tiedon tallentamisesta sijaisvälitysjärjestelmään. Näin sinulla on mahdollisuus ottaa vastaan sijaisuuksia, joissa edellytetään ajan tasalla oleva lääkehoitokoulutus. Saat myös lääkehoitopassin, johon merkitään työyksiköissä suoritetut lääkenäytöt. Verkko-opiskelu ja tentti ovat palkatonta aikaa suorittajalle.

Lääkehoitokoulutukseen ja tenttiin ilmoittaudutaan molempiin erikseen: asiakaspalvelu@seuturekry.fi tai (03) 621 3900.

Ilmoittautumistiedot: Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilötunnuksen loppuosa.

Hinta 50 € (v. 2017). Seuturekry tukee lääkehoitokoulutusta maksamalla osan koulutuksesta. Seuturekry lähettää laskun tarkistettuaan oikeutesi koulutusmahdollisuuteen. Maksun saavuttua saat tunnukset verkko-opintomateriaalia varten. Jo maksettua LOVe-laskua emme palauta.

Verkko-opiskelutunnukset ovat voimassa 6 kk ja tenttijällä on enintään 3 suoritusyritystä.

 

Sähköisen reseptin ja potilastiedon arkiston verkkokoulu

Asiakkaidemme monissa sijaistyötehtävissä edellytetään perehtyneisyyttä Kanta-palveluun. Voit suorittaa sähköisen reseptin ja potilastiedon arkiston verkkokoulun Kanta.fi-palvelussa.

Sähköisen reseptin verkkokoulu
(https://verkkokoulut.thl.fi/fi/web/kanta)

Potilastiedon arkiston verkkokoulu
(http://www.kanta.fi/Arkistokoulutus/story.html)

Kun olet suorittanut verkkokoulun, tulosta todistus ja toimita tai käy näyttämässä se meille. Tallennamme tiedon suorituksesta järjestelmäämme.